15/1/20

και η εσπερία καλά κρατεί



 το 2014, ο συγκεκριμένος σύλλογος με δυο αποφάσεις (ΑΔΑ: ΒΙΗΧ4691Ω2-9Χ4 και ΒΙΨΗ4691Ω2-5ΟΚ ) έχει εισπράξει αντίστοιχα 1800 και 1766 ευρώ απο τον ΟΑΕΔ ως επιχορήγηση ΝΕΕ & ΝΘΕ (Νέων Θέσεων Εργασίας)

Το 2013 με δυο παρόμοιες αποφάσεις (ΑΔΑ: ΒΛ1Υ4691Ω2-ΕΨ5 και ΒΛ114691Ω2-Ψ24 ) έχει επιχορηγηθεί με 4576 και 1650 ευρώ αντίστοιχα, με την ίδια αιτολογία: "ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΙΣ ΝΕΕ & ΝΘΕ".

Συνεπώς, σε δυο χρόνια ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΓΚΑΛΙΑ είχε επιχορηγηθεί απο τον ΟΑΕΔ με περίπου 10 χιλιάδες ευρώ συνολικά.


+ Επιτροπή Ανταγωνισμού?
δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό



-η διαύγεια μας μάρανε, αν έχουν κότσια εκεί, στην δεξιούλα μας κυβερνησούλα, να ξηλώσουν πάραυτα (για χθες ήταν) όλη την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ-ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Πληρώναμε εμείς ως μισθωτά υποζύγια τον ΟΑΕΔ μπας και βρει καμιά δουλειά στις στρατιές των ανέργων που η ίδια δεξιο-πασοκούλα μας κυβερνησούλα δημιούργησε από το 2008 ως το 2018, και μας έκλεβε 6% από τις μηνί ακαθάριστες αποδοχές μας "υπέρ ανεργίας". Για να τα δίνει σε ακροδεξιά φασιστάκια συλλόγων ως ο άνωθι. Να κάνουν καμπάνια για έμβρυα και γονυκλισίες. Για να δούμε και τον κ. Ιερώνυμο να παίρνει θέση, πήρε? Κάθε που βλέπουμε "αφιλοκερδείς" ΜΚΟ, ειδικά στην τηλεόραση, να μας εκθειάζουν το έργο τους και να ζητούν τον  οβολό εξαντλημένων από την οικονομική κρίση πολιτών, ένα σύγκρυο μας πιάνει.
Είναι σαν εκείνη την κατάπτυστη, και Ελληνικά γνωρίζω, αγωγές δεκτές, Actionaid, στην Ελλάδα την διαχειρίζεται η έτερη κόρη Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, από την πολυτελή της διαμονή εν Παρισίοις, που όταν "έσκασε μύτη" η οικονομική κρίση, έβαζε επαναληπτικά διαφημίσεις στην τηλεόραση με κλωτσημένη την καρδάρα αν δεν ενισχύαμε τους σκοπούς της. Πιο χειριστικά φασιστικά, πεθαίνεις. Μία παραλλαγή της δημοσιεύει εκ νέου στη τηλεόρασή μας. Την δημοσιεύει αβρόχοις ποσί η ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι, όχι? Αφελώς πως, η ηλιθία, τους ενίσχυσα από το 2006 ως ο 2011, δεν έχουν πάψει να με ενοχλούν, ερωτώντας γιατί απεχώρησα και άφησα το παιδάκι που -υποτίθεται- ενίσχυα. Έλα μου, όμως, που τυγχάνω "διάολος" στην αναζήτηση και όσα αποτελέσματα έλαβα μέσω άλλων διεθνών ΜΚΟ επιβεβαίωσαν κείνα που "οσμιζόμουν", το παιδάκι εξακολουθεί να διαβιοί σε άθλιες συνθήκες, στο σχολείο δεν πάει και η κοινότητά του μετά την πρώτη στοιχειώδη επιχορήγηση έχει αφεθεί στην μοίρα της ως προτέρως, όχι? Τα υπόλοιπα, έστω λίγα, δικά μου και τόσων άλλων όβολα, πού πήγαν? όποτε ζήτησα να λάβω γνώση του διαχειριστικού ελέγχου, αναμασήματα και μου σου ξου έλαβα ως απάντηση. Για να γίνει γνωστό και περαιτέρω...

Κλείνει η παρένθεση. Επί του προκειμένου: είπε και το Ελλαδιστάν να μιμηθεί το Παρισάκι, λέει κι η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ "εφόσον το βάζουν στην "Ελλάς-Γαλλία=συμμαχία", ΟΚ, μέσα κι εμείς, οι ηλίθιοι, αστοιχείωτοι, βλάκες, από τον κρατικό κορβανά τους πληρώνουμε, και δεν τους ξηλώσαν ήδη.
Για το περιεχόμενο, για ποιόν λόγο να χαλαλήσει πλήκτρα κανείς? Νομίσαμε πως με την μερική αναδίπλωση της ναζιστικής ΧΑ η Ελληνική κοινωνία γλίτωσε από ακροδεξιά μορφώματα? Όταν συνασπίζονται με την βυζαντινολογούσα σκοταδιστική Ελλήνων θρησκεία, ορίστε μας τα αποτελέσματα. 'Οσο για τους πολύτεκνους, υπάρχουν μέτρα αντισύλληψης, ας κάνει κι η Ελληνική πολιτεία καμία καμπάνια εκτός από να την πιάνει σύγκρυο ότι σε 20-30 χρόνια θα γίνουμε 6 εκατομμύρια και να μοιράζει 2χίλιαρα δωράκια σαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς. Το  1976 είχα την ευτυχία να έχω συμμετάσχει σε εκείνη την πολύ μεγάλη έρευνα, περιλαμβανομένης έρευνας πεδίου, καταπώς λέμε εμείς οι άχρηστοι κοινωνιολόγοι, όπου διαπιστώθηκαν 300 χιλιάδες αμβλώσεις κατ' έτος από το 1968 ως τότε. Σήμερα, ισχύει ο ίδιος αριθμός. Παρ' όλα τα εν ισχύ κι εφαρμοζόμενα μέτρα αντισύλληψης. Τότε ήσαν άλλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, σήμερα, κατισχύουν εκείνα των συνεπειών της οικονομικής κρίσης. Πιστεύουμε πως κάτι θα αλλάξει στο εγγύς μέλλον? σαφώς τίποτα. Να δίνουν βήμα, και δη δημόσιο, σε ακροδεξιοθρησκευομούρες, φασίζουσες ενωσούλες, και να τις ενισχύουν και με δημόσιο χρήμα, από τις δικές μας τσέπες οι χθεσινοί και σημερινοί κυβερνώντες και οι των παραφερναλίων τους μόνο ένα επιφώνημα αξίζουσι: "Μπράβο τα παλληκάρια τα καλά". 2018, ο Ξύριζας δεν κυβέρναγε?  όπως θα έλεγε κι ο Αλεξανδρινός με δικά του υπαινικτικά λόγια: "αντέστε στον κύριο διάολο κύριοι της Βαβυλώνος",περιλαμβανομένης της ακροδεξιών απόψεων -αυτός ο νεαρός Μπακογιάννης δεν ήξερε, δεν πρόσεχε?- κυριούλας: https://tvxs.gr/news/ellada/i-symboylos-toy-kosta-mpakogianni-poy-stirizei-afiste-me-na-ziso

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...