28/11/19

megalo katastima

megla

https://www.in.gr/2019/11/28/politics/prosopikotites-apo-pasok-anasygkrotisi-tou-syriza-deite-ola-ta-onomata/

στις πολύ αρχές της δεκαετίας του '90, η φίλη μου η Αρετή,γραφίστρια και εικαστικός, επέστρεψε οίκοι κι έστησε το πιο καλόγουστο μαγαζί ever,στο οποίο προστρέχουμε όταν θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο περιωπής, το ονομάτισε το Μεγάλο Κατάστημα, χωρίς ή και με σχέση, το συνονθύλευμα Ξύριζας, στήνει το Μεγάλο του μαγαζάκι,θαυμάστε προσωπικότητας, από Βαλντέν ως Τζουμάκα, τι κοινό είχαν ποτέ, πάρεξ, όταν βριζόμασταν στα αμφιθέατρα, α λα μπρατσέτα, ο Αλεξάκος τους-μην επαναλαμβανόμεθα- σε κανένα δίχρονο θα την κοπανήσει για κανέναν διεθνή οργανισμό αγκαζέ με την κυρία Μέρκελ, να δούμε τότες το Ξυριζαίο "φαινόμενο" στο γνωστό 3 τσι 100, ευτυχώς, το ότι πολύ από το συνονθύλευμα του πρώην βαθέος Πασοκ συνωστίζεται κειμέσα, ε, αναμενόμενο.Όπως και μέρος της δεξιάς πτέρυγας του πάλαι ΚΚΕες, οι άλλες, μαζί κι εμείς, οικουρούν και χλευάζουν τα χάλια τους, υγεία, μπρέ!!!!
* όταν το συγκρότημα του εγκληματία Μαρινάκη,πότε τον είδαμε στης φυλακής τα σίδερα, είπαμε? διαχρονικώς πως,αθώα περιστερά..... απόνερου, αναφέρει με τα φερέφωνά του και το Φεμινιστικό κίνημα, καλά θα κάνει να πηγαίνει για στόματος κάθαρση, τις μηνύσεις δεν έχουμε εύκαιρες, τις βαριόμαστε σαν τις αμαρτίες μας,  αλλά είναι μία άποψις κι αυτή, κατά Καβάφη μεριά, σιγά μην τον γνωρίζουν εκεί στο συγκρότημα των εναπομεινάντων, κρίμα το μπόι σας καλέ καμπόσοι κειμέσα για την είσπραξη, να γράφετε αρεσκώς. Θου Κύριε!!!!
  

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...