17/5/21

homo foeubus

 https://www.athensvoice.gr/politics/714151_sakellaropoyloy-minyma-gia-tin-imera-kata-tis-omofovias

δεν σας αρέζει, αίφνης, συντρόφια, η ΠτΔ μας? μουτρώσατε γιατί πήγε να ρίξει μια ματιά στις εργασίες για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο? ναι, μαζί ωρυόμασταν το 2012 για τα έργα Σαμαρά-Λομβέρδου, άλλες εποχές, πλην, σήμερις. Μήπως μουτρώσατε που είναι γυναίκα? μήπως διότι διαθέτει ενσυναίσθηση? μήπως διότι, όντας στην περιοχή, πέρασε και από το σπίτι της χαροκαμμένης οικογένειας της κοπελούδας Ελένης Τοπαλούδη να πει δυο κουβέντες με τους γονείς και τον αδερφό της? έτσι για την αντιπολίτευση, να έχουμε να λέμε... όπως η μετά τις Πολλακιάδες κυρία Ακρίτα, κρίμα το μπόι της, μαζί με τον πρώην δήμαρχο Πάρου Ραγκούση, συριζαιότεροι των ξυριζαίων, η κυρία, απλώς, άκρως γελοιοποιούμενη, οριστικώς πως, έχασε και το ελάσσον αξιοπιστίας που της απέμενε, κρίμα της... Να βρείτε να πείτε και για την επίσκεψη εκπροσώπων της επιτροπής για την ισονομία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αλήθεια, γιατί δεν ήταν κι η τρανς Άννα Γαλανού? 

Δεν σας αρέσει η σημερινή μας ΠτΔ, προτιμάτε τον κύριον Πάκη, με γειά σας, με χαρά σας, αλλά, μαζέψτε τα τρολλάκια σας, αναγνωρίσιμα, αφήστε μας εμάς να πιστεύουμε πως 'έσκασε ο Θεός μαντάτο, κοριτσούδα στα Σφακιά" της Ηρώδου Αττικού κι από ευτυχή συγκυρία μας χάρισε την καλλίτερη ΠτΔ που θα μπορούσε να ονειρευτεί ο ξύμπας λαός, αν διαθέτει κόκκο νιονιό -που το διαθέτει-. Αυτό θα πει προοδευτικός άνθρωπος, α, σας έσφαξε που έχει η γυναίκα δίπλα της έναν καθ' όλα αξιοπρεπή και διακεκριμμένον στο επάγγελμά του άνθρωπο και σε δυο-τρεις περιστάσεις, έχοντας εξετάσει ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους του εγχωρίου και διεθνούς πρωτοκόλλου, την συνόδευσε σε δημόσιες εκδηλώσεις, μα, σε τίποτα δεν διαφέρετε από τα αλήστου της ΚΝΕ "σύντροφε, η συντρόφισσα με κεράτωσε", απογονάκια κνιτάκια, εμείς, χαιρόμαστε και θα χαιρόμαστε την Πρόεδρό μας, αν δεν είναι και δική σας, να μην την ψηφίζατε, αφού κάνει και β' θητεία -το ευχόμαστε- σίγουρα οι τότε της εποχής -δεν θα ζούμε να το δούμε και αυτό- θα επιστρέψουν στον πολιτικαντισμό, με τις υγείες τους- έναν και χρόνο μετά την ομόθυμη εκλογή της, η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου όχι μόνον δεν έχει διαπράξει το μοναδικό λάθος, αλλά, από βήμα σε βήμα, από δράση σε δράση, επιβεβαιώνει κάτι που αυτός ο λαός έχει απόλυτη ανάγκη: στάση ζωής ανθρώπου ανοιχτού στην κοινωνία του και στους καιρούς του, σίγουροι πως έτσι  θα συνεχίσει να πορεύεται κι εμείς, μέρος αυτού του λαού, θα την χαιρόμαστε!!!

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...