17/3/16

no words at all

https://tovytio.wordpress.com/

* με τα σημεία 8 και 9 δεν συμφωνώ, αν συμφωνούσα, θα επικροτούσα και τους ανεύθυνους ακραίους ακτιβιστές που παρέσυραν τόσον κόσμο σε χειμάρους και παρ' ολίγον να πνιγούν.

Η ιστορία των προσφυγικών ροών μόλις ξεκίνησε (αν το αντιλαμβανόμαστε αυτό), έχουμε μέλλον μπροστά μας και καμία Ιστορία δεν θα μας δικαιώσει (για να καταλαβαινόμαστε και εδώ)
Αν δεν το έχουμε συλλάβει, οι Σύροι πρόσφυγες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον τόπο μας είναι μέρος της αφρόκρεμας της τω πάλαι ευημερούσης Συρίας, ήτοι, αστοί στην πλειονότητά τους που διέθεταν τα χρήματα, έστω και ξεπουλώντας το βιός τους, για να αναζητήσουν μέλλον, για τούτο και υποφέρουν τριπλά και τετραπλά από τα σοκ της αιφνίδιας αλλαγής της ζωής τους ' στο μυαλό μας ας είναι όσοι κι όσες μείναν πίσω και καμία Σαουδική Αραβία,Μπαχρέιν, κλπ χώρες του Κόλπου δεν θα δεχθούν στο δικό τους έδαφος, κάτι λέγαμε κάποτε για παγκοσμιοποίηση ή μόνον κάποιοι το βλέπουμε έτσι?

ΥΓ: αυτές οι καλές αμερικανίδες κυρίες που έρχονται προσφάτως κατά τα μέρη μας, τι παιχνιδάκια παίζονται πάλι? για να ανατραπεί το τσουνάμι του ναζίμορφου Τράμπ?
Ψηφίσαμε απλοϊκά να δοθεί ένα Νόμπελ ανθρωπιάς βρε αδερφέ στους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών για να έρθει η καλή κοπέλλα Σάραντον, να ρίξει δυό αγκαλιές σε πρόσφυγες και προσφυγόπουλα με την υπόσχεση πως θα "κάνει ντόρο" στη χώρα της ως γνωστή ακτιβίστρια?
Και η άλλη καλή κοπέλλα που θόλωσε το μάτι αρκετών αρσενικών στην διαδικτυακή της εικόνα, -τα μυριάδες σχόλια πασίγνωστα-που έριξε ομοίως δυο αγκαλιές και δήλωσε κιόλας πως θα κάνει "κάτι" για τους πρόσφυγες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή κοντεύουν τις 50 χιλιάδες στη χώρα, ως "πρέσβυς καλής θελήσεως", τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν κι εκπροσωπούν αν μη τη δική τους ενίσχυση όμορφου καθρεπτισμού?
Το δούλεμα πάει σύγνεφο ή μόνο λίγοι ονειρευόμαστε?
Θα βρεθούν, λέει, κονδύλια για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ?
Σοβαρά, τώρα? όταν ο μέγιστος οφειλέτης στον ΟΗΕ είναι οι ΗΠΑ  και τον Σεπτέμβριο του 2015 η χρεοκοπημένη Ελλάδα "έφαγε" πρόστιμο για μη έγκαιρη καταβολή των χρεών της στον Οργανισμό? (τυχαίο, και αι δύο κόραι εξ αυτών ορμώμεναι), ο Ομπάμα σφυρίζει αποχώρηση και το ΗΠΑΤΙΚΟΝ μέλλον ζοφερόν?
Ωραίο πράγμα το διεθνές θέαμα, συμβαίνει να πνίγονται σε λάσπες εκεί στην Ειδομένη κάπου 15 χιλιάδες άνθρωποι. εξ ων το 60% παιδιά.

Αχρεωστήτως πως: μας θέλετε πορτιέρηδες στα "διεθνή σας θελήματα" κορίτσια?

http://www.thetoc.gr/politismos/article/o-isis-ektelese-ton-surio-poiiti-moxament-mpasir-al-ani

το κλου σήμερα, τα καλά κορίτσια θα μπορούσαν να έχουν κάνει κάτι? ο αχρηστότατος ΟΗΕ? η επωνομαζόμενη "διεθνής κοινότητα"?  δύσκολα παίγνια, οι Κασπάρωφ με τα χέρια ψηλά, ως πτωχοί θνητοί, ανήμποροι, μόνο να θρηνήσουμε δύο ακόμη θύματα -ισμών, το μόνο συμπέρασμα από αρχαιοτάτων: "το τέρας που εκτρέφεις στον κόρφο σου θα σε δαγκώσει σε ανύποπτη στιγμή" ή όχι?

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...