14/10/22

πολιτικαντηδες χυδαιοτηδες...

 αν κατι με σοκαρε πολύ ειναι αυτή η χυδαιότης του περιφερομενου Σπριντζη ανα τα καναλακια, λιγους έχω απαντήσει τόσο εμετικά ανα τις 2 δεκαετίες εν αναζητήσει αναγνωρισης μεσω αρνησης, φυσικα εκτος απειροελαχιστων εξαιρέσεων, το συνολο των διαγραμμένων του σταλινικού ΚΚΕ-υπάρχει ακόμη δυστυχώς!!!!!!!!-. Ένας αλητης που περιφέρει το σαρκιο του από το πρωην ΠΑΣΟΚ στον νυν Ξυρίζει, ομοίως ο 'ετερος Ραπουνζελ, Ραγκούσης, κάτι διαγραμμένα Πασοκάκια, τα βασιλικότερα των ξεσκισμένων ξυρισμένων, ξερνάμε.

Εμείς όμως, προσπαθούμε να αναλύσουμε πώς φθάσαμε ως εδώ, όπου ένα παιδάκι εξετέθη στις άρρωστες ορέξεις ανδρών, καμία κοινωνική θωράκιση, κυρία Κεραμέως, σας κάναν και Υπουργό  Παιδείας, τρομάρα σας, που είναι, είπαμε, το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ακόμη τα πιλοτικά σας? τις εκλογές αναμένετε? με ένα ισχυρό φήλιν, η μάνα, χρήστρια, μια χαρά εξέδιδε το παιδί, ας το δούμε αλλιώς: γιατί κάνεις 8 παιδιά? η θρησκεία? η αμέλεια? τι?  νέος γκόμενος Πακιστανός? Φτάνουμε πάλι  στο πάλαι σταθερό: Γαλατεια Καζαντζακη: "Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω".... Προστατέψτε τα παιδιά, τους ενηλίκους, καταδικάστε με οπλοστάσιο την νομολογία..


https://www.youtube.com/watch?v=5vkpsWMdgPE

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...