22/11/16

σοβαρά τώρα?

σε τούτη τη χώρα ελάχιστοι έχουν επιδείξει το ελάχιστον σοβαρότητος.

Με το "αθώο" πρόσχημα εκ του Συντάγματος εκπορευόμενο πως ένα κοινοβουλευτικό κόμμα φιλοξενείται σε κρατικά κανάλια (που τα πληρώνουμε εμείς, ναι;) φτάσαμε ως εδώ.

Παραιτήσεις, απολύσεις κρατικοδίαιτων Τσακνή και Ταγματάρχη είδαμε πουθενά ή μας διαφεύγει?

http://www.efsyn.gr/arthro/i-ert-na-apomonosei-ti-nazistiki-ha

υπάρχουν και όρια, ως χορηγοί της ΕΡΤ από τον δικό μας οβολό, τους απαγορεύουμε να ξανα-αναφερθεί κειμέσα ακόμη και το όνομα των φονιάδων-ναζιστών, ήδη συγκροτούνται κινήσεις πολιτών για τον σκοπό αυτόν, απλοί πολίτες, εμάς, οι πανεπιστημιακοί τίτλοι δεν μας θαμπώνουν/τους είχαμε, τους αποποιηθήκαμε με χαρά και ποσώς τους νοσταλγούμε, για την ιστορία καθενός και καθεμιάς, τιμώ τα μάλα τον  Λευτέρη Παπαγιαννάκη, πλην.
Εφόσον ελλείπει η βούληση εκ μέρους της Δικαστικής και των άλλων δύο Εξουσιών, εκ του εν ισχύ Συντάγματος εκπορευομένων, ήτοι η Εκτελεστική και η Νομοθετική, ας κάνουμε κάτι εμείς για να μην βλέπουμε κατ' ελάχιστον τα σβαστικόμορφα και ναζόμορφα αυτά μορφώματα στο γυαλί του σπιτιού μας. Σας το απαγορεύουμε, σε ποιόν άλλο τόνο να τραγουδηθεί από τα άσματα του αγόμενου και συρόμενου κ. Τσακνή? Enough is enough, απλοελληνιστί, ως εδώ και μη παρέκει, δεν σας καταβάλλουμε τους παχυλούς μισθούς σας από το δικό μας ύστατο υστέρημα (oh!, yes, μόνο κάποια εκατομμύρια εξ ημών αναγκάζουν να μην επιβιώνουν καν σε καθεστώς ακραίας φτώχειας, οι ρέστοι καλά περνάνε και "κάνουνε και πράγματα" επιπλέον). Υπέροχα τα νερά στα οποία πλέουν με ούριο κάτι Συριζαίοι και οι γλυψιματίες φίλοι τους). Enough, έπεται συνέχεια και ίσως εκπλήξει...
**συγκροτείται με ραγδαίους ρυθμούς κίνημα πολιτών για τον οριστικό αποκλεισμό των δηλώσεων, εκδηλώσεων κλπ συμπαραδηλώσεων των σημερινών ΝΑΖΙΣΤΩΝ στη χώρα σήμερα-
Διότι βαρεθήκαμε κάποιοι τις αβελτηρίες και τους δισταγμούς κρατικοδίαιτων που τους όρισαν στη θεσούλα τους οι κολλητοί τους (ως ήθισται σε αυτή την άκρως εκμαυλισμένη γης). η συνέχεια στα επόμενα!!!