11/6/13

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

http://gr.news.yahoo.com/να-αναστείλει-η-εσηεα-την-στάση-εργασίας-στα-172943065.html
http://gr.news.yahoo.com/λουκέτο-στην-ερτ-ανακοίνωσε-ο-κεδίκογλου-150440349.html
http://gr.news.yahoo.com/ο-τσίπρας-έξω-από-την-ερτ-το-λουκέτο-172504761.html

δ ε ν είμαι με τον Τσίπρα, θα συν-υπέγραφα, όμως, τα λεγόμενά του, λυπάμαι οικτρά που λόγω σωματικής προσωρινής αδυναμίας δεν είμαι στο προαύλιο της ΕΡΤ και καλλίτερα στην Μουρούζη που στείλανε τα ΜΑΤ για να "μαγκώσουνε" την πολιτιστική μας κληρονομιά που είναι το Ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ. Το οφείλουμε αποκλειστικά στο μεράκι των ανθρώπων της ΕΡΤ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά, με τρόπο αυταρχικό, "ρατσιστικό", καταπατούν τα αρ. 4 και 14 του εν ισχύ Συντάγματος με την κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Τι είχαμε πει: Her master's voice,(εννοούμε η κα Μέρκελ για τον κ. Πούτιν) και στα καθ' ημάς: Πρόεδρε κ. Κ. Παπούλια-που οι αρμοδιότητές σας δεν σας επιτρέπουν να αναπέμψετε Πράξη νομοθετικού περιεχομένου -όσοι έχουμε τελειώσει την Νομική Σχολή γελάμε ακόμη, Μr President, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να βλέπουμε το Balcan Express στην ΕΡΤ 3 και τόσα άλλα, να βλέπουμε ειδήσεις στη ΝΕΤ και να μας θυμίζετε ΥΕΝΕΔ, εσείς μας την θυμίζετε και τα "τσιράκια" σας που διορίζουν ως διευθυντή τον κ. Λιάτσο,  και υπάρχει ακόμη συλλογική μνήμη εκτός από προσωπική. Δεν είναι που βγάζουν ξαφνικά στην ανεργία έναν Νίκο Αϊβαλή που λάμπει τόσα χρόνια τώρα στο Τρίτο Πρόγραμμα και, τώρα, στο Δεύτερο, μιαν Ελένη Νανοπούλου με τα ΥΠΕΡΟΧΑ σκηνικά της στην ΕΤ1 και στη ΝΕΤ, την Στέλλα Βλαχογιάννη με το "Ιατρείο ασμάτων" χρόνια τώρα, είναι που υπογράφουν δύο (και μόνον δύο, αριθμός, -2-) Τσολάκογλου κι ας αντιπαθώ βαθύτατα τον Αλέκο Αλαβάνο με τους ηλίθιους γεροντικούς (γεράσαμε, ρε συ φίλε, τι δεν κατάλαβες πια;) μαξιμαλισμούς του αβρόχoις ποσί -όντως, ποιός τον κάνει ζάφτι???. Θα μας αφήσουν (φυσικά, φυσικά) το κανάλι της Βουλής που ακόμα ΔΕΝ/ΔΕΝ συγχωνεύτηκε  με την ΕΡΤ -γιατί αλήθεια, πότε θα πάρει σύνταξη ο αδερφός Κωστής Αλαβάνος???-
Από την Κρήτη ως το Βόρειο Αιγαίο, από την Λεωφόρο Στρατού στη Θεσσαλονίκη στην Στεριά και στην Πελοπόννησο, Ελλάδα δεν είναι μόνο η υδροκέφαλος πρωτεύουσα, και το ραδιόφωνο, είναι ακόμη ισχυρό μέσον μετάδοσης δεδομένων.
Ο κ. Στουρνάρας είναι -λέει- """προοδευτικός""", αλήτη τον αποκάλεσε ως τώρα κανείς? Είσθε αλ..., και yesman, με όλο τον σεβασμό στο αξίωμα.

Είναι καλό να έχεις ένα αξίωμα και η φωνή σου ν'ακούγεται, μόλις μίλησε ο φίλος μου ο Πάρης Τσάρτας (κι ας τον γράψανε Χάρη), τώρα Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην ΕΤ3, Παρούλη, ξέρεις εσύ..., αλλά ζητάς από χρυσόψαρα σαν τον Υπουργό σου άποψη...!!! Καλά που δεν ζει η Νάσια, φαντάζεσαι τους κεραυνούς????
Έτσι κι αλλιώς, μάλλον δεν θα τους περάσει....
Ακόμη κι οι μπάτσοι ΔΕΝ/ΔΕΝ θέλουν να εκτελέσουν τα τυπικά τους καθήκοντα...
Όσο για τόσους από μας, όπως ωραία σημείωσε κι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου: "είμαστε πρώτα πολίτες, μετά καλλιτέχνες και ύστερα δημιουργοί", όσο περνάει η ώρα, το πιστεύουμε όλο και περισσότερο: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...