17/7/17

μόνο οργή

ΜΌΝΟ ΟΡΓΗ, τίποτ' άλλο, καθαρή οργή, όπως τότε για την Τιέν Αν Μεν τo 1989, το Νόμπελ Ειρήνης (που ποτέ του δεν παρέλαβε) στον Λιού Σιαμπό, τον άφησαν να πεθάνει εκδικητικά στις φυλακές τους τις προάλλες οι "συμπατριώτες" του.

Έλληνες "συμπατριώτες "στέλνουν πίσω στην φυλακή την Ηριάννα μόλις πριν από λίγο. Το όνομα του κ. εισαγγελέα είναι Ιωάννης Προβατάρης, ο ίδιος που άφησε απελεύθερους του Μιχαλολιάκους και σία.

Ήδη δρομολογείται η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Να επιστρέψουμε σε καθεστώς Χούντας, αυτό θέλουν κάποιοι εκεί στο Εφετείο?
Η Ηριάννα δεν είναι μόνη της, ούτε η οικογένειά της.
μόνο αμιγής οργή, εμείς καταλαβαίνουμε τα γιατί, εκείνοι καταλαβαίνουν τα διότι?
άλλη μία μέρα ντροπής για αυτή την χώρα-
http://www.efsyn.gr/arthro/apofasizoyn-gia-tin-irianna

*το κ. διότι με την αστυνομία και τους δικαστικούς ποτέ δεν ξέρει ένας πολίτης αυτής της απίστευτης χώρας, σε τυλίγουν σε μία κόλλα χαρτί κι άντε ξεμπέρδευε ύστερα, είναι η περίπτωση της Ηριάννας και του Περικλή, με τον εν ισχύ τρομονόμο, σε μισή κόλλα χαρτί, δεν τελειώσαμε, για την ακρίβεια, μόλις αρχίζουμε, για μην κάνουν κι αυτοί 5 χρόνια έγκλειστοι σαν τον Τάσο Θεοφίλου και μετά να τους κηρύξουν αθώους*

ΥΓ. ποτέ δεν θα έπαιρνα το μέρος ανθρώπου που από την ώρα που είδε εξουσία πολιτεύεται ως "μαχαλόμαγκας" του χειρίστου είδους και ενώ οι φορείς αρμοδιότητός του δεινοπαθούν (από την αρχή των μνημονίων ως σήμερα, ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους). Προσβάλλει την δική μου αισθητική στάση, αίσθηση, και πολλών άλλων, εκτιμώ. Δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου, το λαϊκιστικό ύφος που δήθεν υπηρετεί μιαν δημοσιογραφία της αποκάλυψης, εν τοις πράγμασι, δημοσιογραφία "της κλειδαρότρυπας". Όμως, εδώ, ο Μπαξεβάνης έχει δίκιο για την σημερινή εικόνα που προσφέρει στην πλειονότητά του το δικαστικό σώμα.

http://www.documentonews.gr/article/pollakis

δυστυχώς, οι Ντεγιάννηδες δεν υπάρχουν πια.

Όσο  για την σημερινή απόφαση του δικαστηρίου αναστολών, είναι παραπάνω από πρόδηλη η πρόθεση, ιδιαιτέρως του εισαγγελέα της έδρας: η Δικαιοσύνη δεν κάμπεται από πιέσεις του κοινωνικού σώματος προς αυτήν-