15/7/17

η δικαιοσύνη, οι κυρίες εφέτες (κάποιοι, που προσπαθούν κακοποιούντες την  πολύπαθη τα τελευταία έτη Ελληνική γλώσσα, θέλουν να τις αποκαλούν "εφέτριες", όπως και "βουλεύτριες" τις θήλεις βουλευτές), η, θέλουμε να πιστεύουμε, "απόλυση" της Ηριάννας την Δευτέρα και άλλα τινά.


https://www.vice.com/gr/article/mba94q/eimaste-oles-hrianna-gynaikes-ths-texnhs-miloyn-gia-mia-ypo8esh-poy-mas-afora-oloys

μπρος στην σύσσωμη κατακραυγή, θέλουμε να πιστεύουμε πως σε δύο μέρες η Ηριάννα θα γυρίσει στο σπίτι και στους οικείους της. Επ' ουδενί δικαιολογείται επίθεση στον Φίλη και στον Ξυδάκη που συμμετείχαν χθές στην διαδήλωση υπέρ της κοπελλιάς από τους γνωστούς θερμόαιμους ανεγκέφαλους. Ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό αλλά η σημερινή κατάσταση είναι πέραν του φαντασιακού.
Επιτίθενται κάποιοι εναντίον Εφετών διότι έχουν μισθό γύρω στις 3.000€, με φόρτο εργασίας απίστευτο κι εκείνο που ελλείπει είναι Γραμματείς δικαστηρίων. Φυσικά, οι περισσότεροι άχρηστοι που τους βγάλανε βουλευτές, ούτε η μάνα τους δεν τους γνώριζε ως να πατήσουν το πόδι τους στη Βουλή, εισπράττουν κοντά 8 χιλιάδες € έτσι, για την πλάκα τους, πληρώνουν δήθεν άλλους άχρηστους, από αποσπασμένους εκπαιδευτικούς που βαρυούνται να πάνε να διδάξουνε σε δημόσια σχολιά, ως τεμπέληδες κομματοσωληνόπαιδες.
Δεν είμαστε καλά, ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό σε αυτή την χώρα, σίγουρο αυτό.
Χθες, με έλουσε κρύος ιδρώτας διότι το καλό παιδί που "το παίζει" πρωθυπουργός, είπε ξαφνικά να στηρίξει το χειμαζόμενο συνάφι του μπαμπά του. Βάλαν λέει χαράτσι 1,000€ κάθε 5 χρόνια ανά οίκημα κτήτορα, ήτοι, 250€ ετησίως για δήθεν ενεργειακό πιστοποιητικό που θα υπογράφουν Πολιτικοί Μηχανικοί (κατηγορία εργαζομένων-ανέργων).
Αναλογίσθηκα πως για πρώτη, πρώτη μου, φορά, θα είμαι ενεώς οφείλουσα στο Ελληνικό Δημόσιο, η αναλγησία δεν έχει τέλος με αυτή την παιδική χαρά που λέει πως κυβερνά, έβλεπα στην ΤΒ τον αξιέραστο κύριο που μας ήρθε από τας Αμερικάς, εισπράττει τους έξοχους μισθούς του εκεί, του δίνουν το κατιτίς του κι εδώ (ε, για να συναντά πότε-πότε την ομοίως Υπουργό σύζυγό του στα πάτρια). Αυτά τα ζητούν από γονατισμένους μισθωτούς και συνταξιούχους των 400€. Τους μεγαλο-οφειλέτες αδυνατούν να εντοπίσουν για να εισπράξουν ύλη. Θεοί, ανοίξτε τους ουρανούς σας και ρίξτε τους τους κεραυνούς σας, δεν αντέχουμε πια. Το 2008 έλεγα πως ο μικρός Καραμανλής είναι επικίνδυνος, οδηγεί την χώρα στα βράχια, σήμερα, όντας χτυπημένοι σαν χταπόδια στα βράχια, αυτά τα μειράκια και μεγαλύτερα παιδάκια την λέξη αναλγησία δεν γνωρίζουν (ούτε Δημητράκο θα έχουν ανοίξει ποτέ, προφανώς). Δυστυχώς, δεν έχω λεφτά για Καλάσνικωφ, θα τους είχα πάρει μπάλα. Τολμάνε να ονοματίζουν τους εαυτούς τους αριστερούς, μαζί με τις τιράντες του κυρίου Νιόνιου. Η Κόλαση που μας προξενήσατε να ξυπνήσει τον Δάντη και να σας κάψει η λάβα του Βεζούβιου, άμεν.


Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...