22/1/16

Το λιονταράκι ήρθε γυμνό.


Ο βασιλιάς είναι γυμνός, γυμνός θε ν' αποθάνει (προς Θεού, εικονικώς πως!!!)

"Είναι η παγκοσμιοποίηση, ηλίθιε", δεν το ήξερες, δεν  ρώταγες, παλληκάρι?
* Σε τόσο εικονική πραγματικότητα η συριζαία κυβερνητική ΕΡΤπου το" ηλίθιε" βάζει τους διερμηνείς του να αντιλαμβάνονται ως "ανόητε", είναι η νέα ΕΡΤ του υιού του κ. Στέλιου, Νικάκη, ως νέος Καίσαρ, θα αποφασίζει και για τις τηλεοπτικές και για τις ραδιοσυχνότητες. (Ωραίος ο τρόπος τιμωρίας όσων έχουν "φάει τον άμπακο". υπέροχος, είναι η  "παγκοσμιοποίηση, ηλίθιε", οσονούπω θα το δεις).



“Just living is not enough," said the butterfly, "one must have sunshine, freedom, and a little flower.” Hans Christian Andersen.

Είναι τόσο ηλίθια η πολιτική πραγματικότητα που μόνο όσοι ήδη νέμονται έναν μισθουλάκο καθαρά 1.300 € 
τάσσονται υπέρ ενός ασφαλιστικού δήθεν νομοσχεδίου που θα πετσοκόψει το ΔΝΤ και θα το φέρει σε "χαρτζηλίκι" των 300 €, όλως τυχαίως, είναι όλοι συριζαίοι που τους δώκανε θεσούλα για την επιβίωση, και για να έχει να λέει κείνο το καλόπαιδο, ΓΓ, τίνος πράγματος είπαμε; πώς η Ιστορία τούς οφείλει, λέει, διότι οι παππούδες ήσαντε στο ΕΑΜ, λέει-κοίτα να δεις που θα μπορούσε να το διεκδικήσει αυτό η μισή Ελλάδα σήμερα-, και δεν το έχουνε πάρει με τις πέτρες το παιδί...

Κοίτα να δεις που το 2016 έχει ήδη κατακυρωθεί το γ' κομματικό κράτος σε άχρηστους επιγόνους αληθινών αγωνιστών.
Κοίτα να δεις που με τούτα και κείνα, σε 8 μήνες το αργότερο θα έρθει ο επίγονος της ΝΔ κύριος Κούλης να συμπληρώσει τα όσα έχουν διαμοιφθεί σε έναν χρόνο.- Χαρά το Μητσοτακαίηκο που τους "βγήκε" επιτέλους, ο "εθνικός γαμπρός" μάλλον  έχει πρασινήσει, όταν κατέβω κάτω θα σας πω νεώτερα...-
Είναι η "παγκοσμιοποίηση ηλίθιοι", πού πηγαίνατε και πού θα συνεχίσετε σε αγκάθια που δεν είναι για μεταξωτά....Μυτιλήνη, να;ι κι "η γιαγιά μου η Αμερσούδα", ναι?

Δημοσκόπηση μισθωτού κυρίου στην υπηρεσία δεξιόστροφου καναλιού: ερωτήσεις, απορίες?


Είναι η "παγκοσμιοποίηση, ηλίθιοι", ο κ Σόιμπλε σε λίγο θα είναι παρελθόν αλλά ΕΕ δεν υπήρξε ποτέ, και το Ελλαδιστάν θα βρεθεί με τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες να του κόβουν την ανάσα.
Είναι η παγκοσμιοποίηση κύριοι κι ο Νόαμ Τσόμσκι, μαζί με τον Τόνυ Νέγκρι,ωρύονται εδώ και 20 τουλάχιστον χρόνια. Εσείς, ασχολούσασταν με την πολιτικάντικη πολιτική, Δεν βάλατε τα "συριζάκια σας" να κάτσουν να τους μελετήσουν.

Η "τιμητική επιστροφή" των πρώτων 500 € από έξοδα ταξιδίου στο εξωτερικό μας μάρανε, σαν πέρυσι.
Τα 85 χιλιάρικα αμοιβή πρωθυπουργού μειώθηκαν σε 2.000 που θα ήσαν αρκετά? Ο μισθός του καλού Προέδρου κ. Παυλόπουλου μειώθηκε ή ζούμε σε άλλον πλανήτη?
Οι μισθοί των βουλευτών μειώθηκαν ή ονειρευόμαστε μόνο εμείς?
Οι μισθοί των διαφόρων Διοικητών μειώθηκαν ή καλά κάνουμε που ετοιμάζουμε τα χαρτιά μας για μετανάστευση;

Συντάξεις των 500 € με εισφορές 35 ετών πληρωμένες που αντιστοιχούν σε 2.500 € σε ποιανών την τσέπη θα πάνε πάλι;

Ελάτε δα, είναι η παγκοσμιοποίηση ηλίθιοι  όλοι εμείς, όπως είπε προσφυώς κάποιος, θα λύσουμε το ασφαλιστικό άπαξ, εφόσον θα αποχωρήσουμε εις τόπον χλοερόν λίαν συντόμως.
Είθε οι απόγονοί μας να δουν καλλίτερες μέρες χωρίς την παγκοσμιοποίηση  ηλιθίων, ήτινες, είθε ομοίως, να  έχουν  λάβει την δέουσα τιμωρία εφ' όλης της ύλης, λέτε; είθε!!!



Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...