28/6/15




amarouv@tweet ‪#‎Το πόκερ είναι για γερούς παίκτες. Εμείς κάναμε ματ, η παγκόσμια κοινότητα στο μπάνιο από προχθές. Είναι πολλά τα λεφτά πατριώτες. Δεν διακινδυνεύει η παγκοσμιοποιημένη κοινότητα των αγορών # όταν όλα θα έχουν τελειώσει, ένα γερό βρωμόχερο ξύλο στον Γερούν, «παπαγαλάκι» με μισό μεταπτυχιακό που νομίζει πως ορίζει τις τύχες της Ευρώπης…#
Ας σταματήσουμε να τρέχουμε στα ΑΤΜ, τα πετρελοειδή έχουν αποθέματα 9 μηνών, Βουλή χθές τη νύχτα, δεν παρακολουθούσαμε; ¨Ενα τεπόζιτο βενζίνης τι να μας κάνει; Αντί να τους αναζητούμε εμείς, από χθες τη νύχτα μας αναζητούν οι καρεκλοκένταυροι της κατ' ευφημισμόν ΕΕ, είχαμε χάσει το ποτήρι; πάλι από χθες τη νύχτα κάποιοι το "ψαρέψαμε" σε μιά γωνιά, άρχισε να γεμίζει λίγο ήδη. Όλα θα πάνε καλά παιδιά, ο πρωθυπουργός κρατάει κι εμείς τον στηρίζουμε πάντα όσο αποδεικνύεται παίκτης ολκής. ένα ΟΧΙ την ημέρα τον μπαμπούλα κάνει πέρα, αυτό ας κρατήσουμε. Έρχεται κι η Τζόαν Μπαέζ πάλι: we shall overcome.
ΥΓ. 
"Βαθυστόχαστες" αναλύσεις το καθενός από μας σ' αυτό το κοινοτικό καφενείο όπου είμαστε "φίλοι" επί τω πολύ με ομοΐδεάτες, σε μιάν ιστορική, τω όντι, στιγμή, μάλλον είναι για εκτόνωση. Θεμιτή και δεκτή, αλλά, πιστέψτε με, μία ώρα κολύμπι κάνει μεγαλύτερο καλό στον οργανισμό. Και ως λαός θα χρειαστούμε σθένος. 
Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας:

«Τούτες τις ώρες, η Ευρώπη ακουμπά στην Ελλάδα. Προσβλέπει στο «όχι» της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και εμείς έχουμε την ισχυρή ευθύνη να μην διαψεύσουμε αυτές τις ελπίδες.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε τη δυνατότητα σε οργανισμούς, που δεν έχουν εκλεγεί από τους Ευρωπαίους πολίτες να απαγορεύουν σ’ έναν κυρίαρχο λαό να είναι κυρίαρχος για τον τόπο του και για το μέλλον του.
Σ’ αυτούς τους περήφανους αγώνες θα δώσουμε λογαριασμό, λογαριασμό στην Iστορία, λογαριασμό στο Mέλλον, λογαριασμό στο μέλλον αυτού του λαού που αξίζει να ζει με μια προοπτική, με μια ελπίδα.».
από το facebook.
Το ΟΧΙ είναι θέση ευθύνης, η ευθύνη επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, αρ. 120 του εν ισχύ Συντάγματος, πρώην 114, για το οποίο μάτωσαν οι πατεράδες μας. Θα το τιμήσουμε.


Hadjidakis-Fleury Dadonaki: I love you - Σ' αγαπώ

Που πια δεν έχω τίποτε άλλο Μες στους τέσσερις τοίχους, το ταβάνι, το πάτωμα Να φωνάζω από σένα και να με χτυπά η φωνή μου Να μυρίζω από σέν...